AlGEMENE TECHNIEK

Hieronder lees je meer over de algemene techniek binnen een door jou samengestelde e-learning cursus.

Nieuwsberichten

Maak een nieuwsbericht voor alle cursussen om zo jouw studenten op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.

Menustructuur

Met mouse-overs wordt alle content goed zichtbaar, waardoor de student meteen naar de leermodule kan die hij/zij wenst te volgen.

Trefwoordenregister

Gekoppeld aan content kun je ook metatags ten behoeve van een trefwoordenregister invoeren, zodat je automatisch -terwijl je content schrijft- ook meteen een trefwoordenregister opbouwt.

Scheduled Posts

Plan in wanneer een cursus, onderdeel of artikel in de toekomst moet worden gepubliceerd. Volledig automatisch!

Aanpasbare URL’s

Elke post genereert automatisch een unieke link (slug) met een gemerkte en schone URL die je ook nog naar wens kan aanpassen.

Social media

WIZR ondersteunt social media zodat bezoekers de inhoud kunnen delen op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn en nog veel meer.

Mailengine

De WIZR mail robot verstuurt automatisch e-mail berichten rond. Naar cursisten voor uitnodigingen en begeleiders voor statussen, ingeleverde opdrachten en toetsen. Voor alles wat een student moet inleveren, krijgt de begeleider een emailnotificatie.

Veilig betalen

Wil je content betaald aanbieden? WIZR kent een geavanceerde betaalmodule.

iDeal
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland, tegen de beste voorwaarden. Geschikt voor alle tarieven, zowel hoog als laag en voor elke website.

Creditcard
Creditcardbetalingen ontvangen? Wij hebben er veel tijd en energie in gestoken om ook deze betaalmethode zo laagdrempelig mogelijk aan te kunnen bieden.