E-LEARNING

 Het gebruik van smartphones en tablets is de laatste jaren gigantisch toegenomen en haalt het gebruik van desktops snel in.
Daarom hebben we een nieuwe krachtige e-learning software ontwikkeld vanuit de ‘mobile-first’ gedachte; alle techniek is ontwikkeld vanuit het perspectief van de mobiele gebruiker die leert op zijn of haar smartphone. Daarnaast blijft WIZR natuurlijk ook te gebruiken op tablet, laptop en desktop. De responsive code zorgt ervoor dat WIZR het device waarmee geleerd wordt, herkent en op basis daarvan de cursus presenteert.

Leren was nog nooit zo makkelijk en laagdrempelig. Onderweg in de trein of gewoon thuis op de bank, het maakt eigenlijk niet uit waar of wanneer je wilt leren, het kan nu overal en op elk moment. En op ieder besturingssysteem; Android, Windows of Apple. WIZR ondersteunt alle browsers tot en met vijf jaar geleden.

De naam WIZR

WIZR doet wat het moet doen. Mensen slimmer maken. Beter te worden in hun vak. Wiser te worden. Daarnaast moet het zo slim en tegelijk eenvoudig zijn dat leren maximaal door techniek wordt gefaciliteerd en nooit de remmende factor vormt. Het moet slim zijn. Een slim hulpmiddel zijn. Een Wizard zijn. En het moet technisch meegroeien met nieuwe onderwijsinzichten die zich dagelijks ontwikkelen. Steeds beter worden. Steeds sneller worden. Zich continue kunnen aanpassen. Evolueren. Het moet een Whizzkid zijn. Een mix van alle drie maakt je WIZR [waizer].

WIZR meerwaarde

80% van alle Nederlanders heeft een smartphone. Gemiddeld kijken we 110 keer per dag op onze smartphone. Het is onderdeel van ons dagelijks leven. Daar hoort leren ook plaats te vinden. Overal, onderweg, thuis buiten of gewoon op de bank. WIZR is daarom primair ontworpen voor mobiel en werkt multi device, past zich aan aan elk apparaat, elk formaat.