Contentbouwblokken

Hieronder staan de verschillende content bouwblokken die je kunt gebruiken om je content te presenteren.

Je kunt kiezen voor alleen een tekst of een film, maar je kunt ook kiezen om een content-deel (bijvoorbeeld een paragraaf) te voorzien van verschillende bouwblokken.

De content kun je samenstellen in combinatie met een prestatie meetmodule, die je binnen WIZR 폪n op 폪n kunt koppelen aan een leermodule. Zo houd je altijd overzicht over de startpositie van een student (0-meting), z??n studievoortgang (tussenmeting) en het uiteindelijke implementatieresultaat (eindmeting). Daarnaast biedt je op basis van de prestaties natuurlijk inspirerende leerinhoud aan met uitdagende en inspirerende content werkvormen.

Prestatie meetmodule

Gekoppeld aan alle leermodules die je ontwikkelt, kun je zelf in de meetmodule competenties en kritische prestatie-indicatoren invullen, ermee samenhangende vragenlijsten samenstellen, online enqutes versturen en ontvangen naar een oneindig aantal betrokkenen.

Contentwerkvormen

Interactie en presentatie verhogen de kans dat informatie bij de studenten blijft hangen. Learn bij playing is een uiterst effectieve manier van onderwijzen. Daarom zijn er een groot aantal werkvormen ontwikkeld om maximaal rendement uit de leeromgeving te halen.

Online klantenpanelsysteem

Op basis van vooraf vastgestelde prestatie-indicatoren of competenties wordt aan klanten een online enqute gestuurd om een oordeel te geven over het functioneren van een student. De rapportage vindt real-time online plaats. Zo gauw een klant een reactie geeft, zie je de resultaten terug onder de ??resultaten-knop??.

Online 360 graden feedback systeem

Op basis van vooraf vastgestelde prestatie-indicatoren of competenties wordt aan bijv. collega??s, leidinggevenden of docenten een online enqute gestuurd om een oordeel te geven over het functioneren van een student. Rapportage vindt real-time online plaats. Zo gauw een beoordelaar een reactie geeft, zie je de resultaten terug onder de ??resultaten-knop?? .

Online mystery shopping module

Online rapportage van mystery guest bezoeken (PDF en videorapportage). Samen met Shopcontrol Nederland kan -gekoppeld aan een leermodule- een mystery guest rapportage in PDF en mp4 videobestand worden toegevoegd. Aansturing en rapportage van mystery shoppers vindt volledig digitaal plaats.

Prestatiedashboard bedrijfsgegevens

Online rapportage in dashboard vorm, waarbij de resultaten van het geleerde op de werkplek (denk aan omzetverhoging, offerte-conversie, opslagduur, schades etc.) direct in een dashboard worden gepresenteerd. Ook hier geldt dat de gegevens 폪n op 폪n te koppelen zijn aan de verschillende leermodules.

AV carrousels

Plaats jouw fotocollectie, video??s en animaties. Sla ze op en laat een prachtige carrousel zien. Soms wil je ondersteunend aan tekst bijvoorbeeld een goed of fout instructiefilm laten zien. Zet ze achter elkaar in een carrousel en de student swiped langs de diverse filmpjes, animaties of foto??s.

Theorietoetsen MC

Opstellen van theorietoetsen met tot vijf antwoordcategorie?n per vraag. Schrijf de vraag en bijbehorende antwoorden op en er staat een multiple choice toets klaar voor de student. Eventueel met automatisch antwoord. Stel zelf je norm in.

Open vragen

Stel zelf je open vragen, waarop de student online het antwoord invult en op ??verzend?? klikt.

Drag & drop

Leuke drag en drop spelletjes voor op de smartphone. Zet bijvoorbeeld antwoorden in de juiste volgorde (volgorde-sleper) of welk plaatje hoort bij welke uitspraak (puzzel-sleper)?

Uitvouwers

Makkelijk te gebruiken bij opsommingen of stappenplannetjes. Je vertaalt hiermee een lange opsommende tekst in kleine leesbare brokjes op een mobiel scherm.

Quizvragen

De bekende VIVA testjes. Stel je vragen in, geef een score mee en de cursist komt erachter wat hij scoort.

Foto-klikker

Laat cursisten kiezen welke foto klopt en beheer zelf de instellingen daarvan.

PDF uploads

Natuurlijk zit er ook een PDF up- en download module op. Soms wil je ook gewoon een PDF opnemen in het cursusmateriaal. Dat kan. Ook op mobiel.

Tekst

Natuurlijk kun je ook gewoon tekstblokken toevoegen.

Interactieve illustraties

Heb je een leuke afbeelding en wil je die voorzien van hotspots (audio of videofragmenten. Ook dat kan. Roep je foto of video tot leven in WIZR!

Virtuele les

Wil je ook een virtuele les opnemen, die plaats je in een aparte webinar module.

Bibliotheek

Soms is het handig om net even iets meer te vertellen. Met deze optie bouw je een mini bibliotheek.

Certificaten

Sommige toetsen en inleveropdrachten zijn verbonden aan een certificaat. Wanneer alles is behaald ontvangt de student automatisch het certificaat in pdf per mail. Alles zelf in te stellen.